Atlantic Training

Atlantic Training har afholdt IT kurser på Grønland, Færøerne og i Danmark siden 2002.

Atlantic Training består af Microsoft Certified Trainers, der gennem flere år har arbejdet som freelance instruktører hos de fleste større kursushuse i Danmark. Vi er certificerede og godkendt af Microsoft til afholdelse af hele vores kursusudbud.

Hos Atlantic Training har vi specialiseret os i mobile kursuslokaler. Et koncept hvor vi med maskiner og officielle Microsoft materialer kommer til kursister i Nordatlanten, så I slipper for udgifterne til transport m.m. til Danmark. Vi afholder typisk vore kurser centralt i for eksempel Nuuk eller Tórshavn. Kurserne er de samme, som vi holder hos kursushusene i Danmark. I får præcis det samme indhold.

Vore kursuspriser er ca. de samme som i Danmark, men afhænger meget af antallet af kursister på det enkelte hold. Vi tror ikke på store rabatter til enkelte kunder. Vi mener, det kun er fair at kursister, der deltager på det samme kursus, betaler den samme pris. Rabatter deles derfor ligeligt mellem kursisterne og er baseret på antal deltagere.

Kim Hansen
Kim Hansen

Kim underviser og laver konsulentopgaver inden for UNIX (alle niveauer), LINUX, ORACLE, MySql, Sybase, WINDOWS server 20xx, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Cluster, Virtualisering Sharepoint server, MS SQL Server 2xxx (alle niveauer), OLAP, Dataware Housing, Datamodellering m.m.

Kim har undervist siden 1998 på alle niveauer og har IT erfaring siden 1978.